Новини:


Несебър за седма поредна година ще отдаде почит на един най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Фестивалът „Есенни пасажи“ ще се проведе в дните от 18 до 20 октомври.
Официалното откриване ще бъде на 18 октомври от 17.00 часа на площад „Месамбрия“ в старата част на Несебър, с изпълнения на съставите при НЧ „Яна Лъскова 1905“ – Хор за гръцки песни „Месамбрия“, ФФ „Българка“ и ФФ „Македонка“.
На 19 октомври, събота, от 12.30 часа, за гражданите и гостите на града, демонстрация на приготвяне на рибни гозби ще направи Георги Иванов – шеф готвач и експерт в приготвянето на рибни деликатеси и специалитети.

Публикувано на 14.10.2019 от Пресцентър Община Несебър
Powered by CuteNews

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:


Общински детски комплекс Несебър предлага форми, достъпни за малки и големи. Заниманията се провеждат в свободното време на децата. Тук те допълват своите знания, получават актуална информация по въпроси, които ги интересуват, научават се да мислят самостоятелно, нестандартно, спортуват, пеят и танцуват.
Сбирки на групите - от 1 октомври по график - Подробна информация за ОДК >>


За контакти:
гр. Несебър, к-с "Младост" бл. 62

тел. 0554 45952, e-mail: odk@abv.bg

Документи:

>> Необходими документи: 1. Искане за предоставяне на специална закрила на дете с изявени дабри - по образец. 2. Копия на дипломите, грамотите и други документи, удостоверяващи участието и класирането на ученика в общински, регионални, национални и международни прояви в областта на науката, изкуството и спорта през 2008 г. и 2009 г.
Искане - Образец - изтегли
Документите се приемат на гише N 1 във Фронт офис N 1 на община Несебър.

Н А Р Е Д Б А № 16 НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЕСЕБЪР - ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОТПУСКАНЕ НА СТИПЕНДИИ И ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНЕ НА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ С ИЗЯВЕНИ ДАРБИ ОТ ОБЩИНА НЕСЕБЪР

>>След 1 октомври започват заниманията в групите и кръжоците към Общински детски комплекс Несебър! - Моля натиснете тук за повече информация >>

Обединена общинска школа по изкуствата ежегодно обучава около 200 деца и юноши. В момента школата наброява 220 възпитаници, които се занимават в класове по:

- Български народни танци

- Народно пеене

- Пиано

- Актьорско майсторство

- Изобразително и приложно изкуство.

Преподавателите са изявени професионалисти, които с всеотдайност и художествено майсторство разкриват пред школниците прелестта, обаянието, чара и свежестта на вековната българска традиция.

Към Обединената школа по изкуствата спада и Представителен фолклорен ансамбъл” Слънчев бряг “ с ръководител – директорът на школата Денислав Кехайов. От няколко години танцовият състав на ансамбъла е изцяло от възпитаници на школата.Такава е и политиката на Община Несебър, която прави всичко възможно за издирването на даровити деца, за тяхното по-нататъшно развитие и обучение в областта на изкуствата.

Школата е редовен участник в различни фестивали на национално и международно равнище и е изнасяла концерти в множество страни, между които Германия, Белгия, Унгария, Швеция, Дания, Гърция, Русия, Канада, САЩ и други.

В началото на всяка учебна година около 15 септември, след предварително одобрение от комисия и медицински преглед, се извършва записване на нови кандидати за обучение в школата. Желаещите могат да бъдат на възраст от 5 до 18 години. За кандидати над 18 години има обособен специален клас за изучаване на български народни хора и обичаи.

За контакти: тел./ факс +359 554 45702
Е-mail: ooch_fa@abv.bg
Директор – Денислав Кехайов: Тел. +359 893 303 688
E-mail: narod@abv.bg
website: http://nessebar-folk.com/

VI МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „НЕСЕБЪРСКИ НАКИТ”- 2019
7 - 9 юни 2019 г.


Организатори и домакини на Международния фолклорен фестивал „Несебърски накит” 2019 г. са Община Несебър и Народно Читалище „Яна Лъскова 1905” Несебър.

ХХ Международен детски фестивал “ Слънце - Радост - Красота ” Несебър 2019

Каним детските и юношеските творчески групи и колективи от България и чужбина да вземат участие в програмата на ХХ Международен детски фестивал „Слънце, радост, красота” - Несебър 2019. Фестивалът се провежда под патронажа на Кмета на град Несебър. В дните на фестивала история и съвременност своеобразно се съчетават.  V Международен фестивал “ НЕСЕБЪР - ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА ” Несебър 2019 г.

V Международен фестивал „НЕСЕБЪР - ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА” - 2019 г. ще се проведе с участието на ансамбли, творчески колективи, хорове, формации, студия и изпълнители от България и други страни. Организатори на конкурса са Община Несебър, Общински детски комплекс – Несебър. В V Международен фестивал “НЕСЕБЪР - ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА”- 2019 г. могат да участват деца и младежи от цял свят. Всички младежи имат възможността да покажат качествата и таланта си. Несебър, град на световно, културно наследство ще стане една голяма сцена на изкуствата.IX МЕЖДУНАРОДЕН АРТ ФЕСТИВАЛ „СЪЗВЕЗДИЯ В НЕСЕБЪР” 20 – 24.08.2019


Фестивалът се провежда в град Несебър, като едно своеобразно съчетание на история и съвременност. Несебър, разположен на Черноморското крайбрежие, има хилядолетна история. Той е уникален по своето месторазположение - сред пясъчни дюни и растителност, с просторни плажове, горещо слънце и богата история. Несебър е под егидата на ЮНЕСКО. В Международния фестивал „Съзвездия в Несебър” участват творчески колективи и изпълнители от България и други страни. Организатори на Международния фестивал са Община Несебър, Национален дворец на децата и Общински детски комплекс – Несебър, под патронажа на Кмета на Община Несебър.

XXII ПОП- РОК ФЕСТИВАЛ НЕСЕБЪР 2019 г.
От 30 август до 1 септември 2019 година в град Несебър за двадесет и втори пореден път ще се проведе Поп - рок фестивал под патронажа на кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров. Фестивалът е част от културната програма на Община Несебър и има за цел да популяризира новата авторска песен, а чрез универсалния език на музиката да създаде онази неповторима атмосфера на творческа изява на младите хора, която да ги стимулира за активно участие в създаването на специфичен музикален продукт. Надяваме се, че общуването на групите не само помежду им, но и с популярни рок-изпълнители от цялата страна ще бъде особено ползотворно за тяхното бъдещо развитие.

Международен конкурс "Аз обичам Черно море"

Конкурсът е част от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море. Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и крайбрежието, важността им за икономиката на нашата страна, вредите от замърсяването на крайбрежната зона, причинена от човешката дейност и да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето.


8.II.1878г. Освобождението на Несебър по време на Руско-Турската Освободителна война /1877-1878г./
На 6.II.1878г. отрядът на полк. Лермонтов превзема град Бургас. По негово нареждане руски ескадрони потеглят към Анхиало /Поморие/ и Месемврия /Несебър/.
На 8.II.1878г. втори ескадрон на тринадесети драгунски полк начело с майор Колонтаевски превзема Несебър. Още преди пристигането на руските войски местните жители обезоръжили целия турски гарнизон и му отнели три оръдия. Те заели позиции зад древните крепостни стени и приютили много бежанци, преследвани от черкези и башибозуци. Посрещнали топло и радушно освободителите.

14.I. Празник на суджука в село Кошарица Селото е известно със своите майстори на традиционни български колбаси – суджуци и луканки. Празникът е един хубав повод да опитат гостите от селските деликатеси и да определят най-добрия производител.

14.II. Празник на младото вино в село Гюльовца – Община Несебър е известен лозарски район. В землището на с. Гюльовца са постигани някои от националните рекорди по добив на грозде от декар. Производството на вино е хилядолетна традиция и празникът е хубав повод да се опита най-новата реколта.

1.III. Общински празник на мартеницата – С цел популяризиране на един от най-самобитните български обичаи – изработване на мартеници, общината организира специална изложба на която се излагат мартеници изработени от жителите на съставните селища.

2.V. Празник на град Свети Влас – В деня на летния Атанасовден, Свети Влас чества своя храмов празник, който е и празник на града.

24.V. Празник на село Гюльовца – Жителите на с. Гюльовца  честват своя празник в деня на славянската писменост и култура, защото храма на селото носи името на Светите братя Кирил и Методий.

24.VI. Еньовден – Празник на град Обзор – на този ден рано сутрин се берат билки, попили от росата на равноденствието. Счита се, че тогава имат най-голяма лечебна сила.

7.VII. Празник на хляба в село Оризаре – В житницата на общината с. Оризаре от няколко години се събират жители и гости на селото около специално подготвена трапеза с домашни пити, шарена сол и вино.

20.VII. Празник на село Баня – Православната църква чества деня на Св. Пророк Илия. Жителите на с. Баня смятат Св. Илия за свой закрилник и още през далечната 1887г. издигат църква в негова чест. Днес, храм „Св. Пророк Илия” е най-старата сграда в селото и една от най-старите църкви в Сливенската епархия.

26.VII. Празник на село Равда – Равда отбелязва своя празник в деня на Света Параскева по името на храма на селото.

15.VIII. Празник на град Несебър – Свето Успение Богородично
Град Несебър отбелязва своя празник на 15 август в чест на Божията майка.

14.X. Св. Петка /Петковден/ - Празник на село Оризаре – Оризаре отбелязва своя празник в деня на Св. Петка по името на храма на селото.

1.XI. Празник на село Кошарица – По стар стил на 1-ви ноември, Деня на народните будители, се е празнувал денят на Св. Иван Рилски, почитан като покровител на българския народ. Ето защо Кошарица, чиято църква носи името на светеца избира този ден за свой празник.

8.XI. Архангеловден – празник на село Тънково – Тънково отбелязва своя празник в деня на Свети Архангел Михаил по името на храма на селото.

Паницово отбелязва своя празник в деня на Петдесятница.

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „Яна Лъскова - 1905” гр. НЕСЕБЪР
Читалището е основано през 1905 година.На фона на хилядолетната история на Несебър това не е много време, но за несебърлии този период има огромно историческо значение, защото с основаването му започва утвърждаването на българския дух, култура и традиции. През всичките тези години читалището е средище на целия културен живот в града.
За повече информация посетете: http://www.yanalaskova.bg/
Адрес: 8230 гр. Несебър
ул. „Месембрия”№ 20
тел.:/факс:0554/4 31 59
e-mail:chitaliste_ns@abv.bg

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „Месемврия – 2015“ гр. НЕСЕБЪР
Читалището е основано в края на 2015 г. То е второто читалищв в гр. Несебър и десетото в Община Несебър (от общо 11 ).
Разполага с клуб Red Harp, намиращ се на улица "Христо Ботев" 10 а. Към читалището е изградена Детска театрална школа, група за модерна музика.
Сред дейностите на НЧ "Месемврия 2015" са подпомагане издаването на книги с местна тематика, Клуб на пътешественика, запознаване с известни местни личности и др.
За повече информация посетете: www.mesemvria.com
Юридически адрес: 8231 гр.Несебър, ул. "Месембрия" №18
0899 16 48 20 Георги Шишманидов - председател
089479 9501 Велина Костова - секретар
e-mail:mesemvria2015@abv.bg

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ИЗГРЕВ” гр.ОБЗОР
Читалището е учредено през 1927 година.Интересно за отбелязване е , че в същата година родолюбиви деятели на Обзор събрали пари , купили книги и създали обществена библиотека.И днес , Съкровищницата на първата библиотека тихо и незабележимо докосва сърцата на деца и възрастни.
В момента работят следните самодейни състави:
Фолклорен ансамбъл „Обзор”, който включва: детски, юношески и младежки танцови състави, детска и женска певческа група;Вокална група за стари градски песни „Блян”;детска вокална група „Темпо”.Действа самодейна театрална формация за възрастни и детско-юношеска театрална формация.
Адрес: 8250 гр.Обзор община Несебър
област Бургас
ул.”Отец Паисий”№20
тел.:0556/3 23 87
е-mail:izgrev_obzor@abv.bg

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ПРОБУДА - 1938” гр. СВЕТИ ВЛАС
Читалището е създадено на 20.01.1938 г.Разполага с библиотека и читалня. От 2003 г. се помещава в нова сграда , има библиотечен софтуер.
През последните години са сформирани Дамски танцов състав , Детски танцов състав и лазарска група.Действа и школа по изобразително изкуство.
Адрес:8256 гр.Свети Влас община Несебър
област Бургас
ул.”Цар Симеон” №17а
тел./факс:0554/68 215
e-mail:probuda_1938@abv.bg

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” с.РАВДА
Читалището съществува от 1943 година, когато по инициатива на местни будни и родолюбиви българи е построено изцяло със средствата и доброволния труд на местното население.В момента разполага с богат библиотечен фонд за всички възрасти, малка читалня и библиотечен софтуер. От 26 години съществува детска танцова школа.През последните години бе сформирана женска група за изворен фолклор „Вардарка”, която възроди куфаловския фолклор на своите деди.Действа и школа за изучаване на български народни хора за възрастни.
Адрес:8238 с. Равда община Несебър
област Бургас
ул.”Македония” № 2
тел./ факс:0554/66 344
е-mail:biblioteka.ravda@abv.bg

 

НАРОДНО ЧИТАЛИШЕ „ЗОРА” с. ОРИЗАРЕ
Народно читалище „Зора” е основано на 11.01.1928 г. от главния учител в селото Дойчо Минчев, който става и негов пръв председател.От 2005 г. читалището се помещава в нова сграда и разполага с богат библиотечен фонд за всички възрасти.
В момента работят следните самодейни състави:Детски танцов състав „Зора”, Мажоретен състав, Детска група за автентичен фолклор и Женска група за обработен фолклор.

Адрес:8248 с.Оризаре община Несебър
област Бургас
ул.”Първи май” №27
тел.номер +359 876 107075
e-mail:dida_692007@abv.bg


НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „СВЕТЛИНА” с. ГЮЛЬОВЦА
Читалището е основано през 1928 г. Разполага с читалищна сграда и библиотека.През последните години действат: Група за автентичен фолклор и детски танцов състав.
Адрес:8249 с.Гюльовца община Несебър
ул. "Янко Сакъзов" № 36
тел.номер +359 876 798809
e-mail:nikol_mihaleva@abv.bg


НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „СВЕТЛИНА” с.КОШАРИЦА
Читалището е основано през есента на 1928 г от учителя Григоров /родом от Казанлък/.Разполага с библиотека и малка читалня към нея.В момента към читалището са сформирани:Женска група за народни танци и Женска певческа група за автентичен фолклор.
Адрес:8253 с. Кошарица община Несебър
ул. "23-ти септември" № 36
тел.:0556/61 115
e-mail:k.biblioteka@abv.bg

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „САМОРАЗВИТИЕ”с.ТЪНКОВО
Читалището е създадено през 1950 г. Има библиотечен фонд за всички възрасти. През последните години са сформирани:Детски състав за народни танци и Дамски състав за народни танци.Действа и школа по изобразително изкуство.
Адрес:8237 с. Тънково община Несебър
ул. „Николай Лъсков“ №24
област Бургас
тел. номер +359 885 297534

Е-mail: samorazvitie@mail.bg

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „Г. С. Раковски – 2013“ с. Раковсково
Читалището е създадено през месец август 2013г. Към него има сформирана женска певческа фолклорна група „Раковчанка“.
Адрес:с. Раковсково 8257, община Несебър, област Бургас
тел. за контакти +359 893 303610 – Димитринка Янева

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „Пробуда – 2016“ с. Баня
Читалището е основано през пролетта на 2016г. Разполага с библиотека и шахматен клуб. Към него са сформирани група за автентичен фолклор и детска фолклорна група „Илинденче“.
Адрес: с. Баня 8239, община Несебър, област Бургас
тел. за контакти Петя Христоскова тел. +359 894 572150
Е-mail: probuda_bania@abv.bg

Културното наследство на древния град е представено в четири музейни експозиции:
- Археологически музей, представящ богатата материална култура на Месамбрия - Месемврия - Несебър от античността, средновековието и Възраждането.

- Етнографски музей - къща “Москояни”

- Църква “Св. Стефан” - XI век, фрески - XVI в., иконостас - XVII в.

- Църква “Св.Спас”, фрески - XVII в. Интериорите на някои от по-добре запазените средновековни църкви, които са без стенописи, са превърнати в уютни художествени галерии, стопанисвани от местни галеристи. Заради уникалните си природни дадености и много добре запазените паметници от различни епохи на VII-та сесия на Комитета за световно наследство в гр. Флоренция през 1983 г. Старият град Несебър е включен в списъка на Световното културно наследство.

Адрес: Несебър 8230 ул. "Месамбрия" 2А
Телефони
Директор: тел./факс: 0554 46018
Уредници: 0554 46012
Счетоводство: 0554 42260
Информация: 0554 46019
Резервация за екскурзоводско обслужване: 0554 46012, 0554 46019
E-mail: contacts@ancient-nessebar.com
website:www.ancient-nessebar.com

Археологически музей

Археологическите проучвания на несебърския полуостров и неговата акватория през последните четири десетилетия разкриха богати колекции от значими паметници на културата, илюстриращи историята на антична Месамбрия и средновековен Несебър. Голяма част от тях са експонати в музей „Старинен Несебър”. Експозиционната площ на музея обхваща фоайе и четири зали.


Църква Свети Стефан

Църквата “Св. Стефан” или т.н. “Нова Митрополия” е изградена в периода ХІ-ХІІІ век. В ХVІ век тя е удължена на запад, а в ХVІІІ век е добавен притвор. По план църквата представлява трикорабна базилика. Средният кораб се извисява над страничните и е увенчан от изток и запад с овални фронтони. Църквата е построена от каменни блокове и тухли. При строителството й са преутребени множество архитектурни елементи корнизи, капители, релефи от разрушени по-рано християнски сгради. В църквата са изобразени над 1000 фигури в 258 композиции.Църква Свети Спас

Църквата е едноабсидна сграда с дължина 11,70 м и ширина 5,70 м. Източната фасада е била наполовина вкопана в земята. Строена е през 1609 г. Вътре стените са покрити почти изцяло със стенописи. В абсидата е изписана сцената: “Богородица ширшая небес с Младенеца”. В пода на църквата дълги години се е съхранявала надгробната плоча на византийската принцеса Матаиса Кантакузина Палеологина. Макар и без архитектурни достойнства, но с добре запазените си и реставрирани стенописи, църквата “Св. Спас” е ярък представител на работещите по това време в Несебър живописни ателиета.Етнографски музей

Къщата на Москояни е една от най-интересните възрожденски паметници – типичен представител на Несебърската жилищна архитектура от късния период на българското Възраждане. Тук е уредена етнографска изложба “Носии и тъкани от Бургаска област”. Бургаска област е един от най-интересните и разнообразни райони по отношение на народните тъкани и носии, създадени тук през вековете.

ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ гр. Несебър

Адрес:
Несебър - Стария град, Конферентен център „Сочи” ет.1
/входът е от страната на ул. „Месембрия”/


КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2019

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЯНУАРИ 2018

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА НОЕМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2017

КУЛТУРНА ПРОГРАМА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА АВГУСТ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮЛИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА ЮНИ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2016
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МЕСЕЦ МАРТ 2016г.
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2015
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - СЕПТЕМВРИ 2015
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - АВГУСТ 2015
Културна програма месец юни и юли 2015
2014
ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА 15.12 - 31.12.2014 г.
Културна програма за м. Октомври, Ноември и Декември 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА СЕПТЕМВРИ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - АВГУСТ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - ЮЛИ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА - ЮНИ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАЙ 2014 
КУЛТУРНА ПРОГРАМА АПРИЛ 2014
КУЛТУРНА ПРОГРАМА МАРТ 2014
КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА 2014 год.
2013
Културна програма Декември 2013 >>
Културна програма Септември 2013>>
Културна програма Август 2013>>

Културна програма Юли 2013 >>
Културна програма за месец Aприл 2013>>
2012
Културна програма м. Септември 2012 >>
Културна програма м. Август 2012>>
Културна програма м. Юли 2012>>
Културна програма м. Юни 2012>>

Културна програма м. Май 2012 >>

Културна програма м.Април 2012 >>

Културна програма м. Февруари и м. Март 2012 >>
2011
Културна програма м. Декември 2011г. гр. Несебър // Съставни селища

Културна програма м.Септември / Октомври 2011>> 

Културна програма м. Август 2011>>

Културна програма м. Юли 2011>>

Културна програма м. Юни 2011>>

Културна програма м. Март и Април 2011>>

Програма м. Декември/ Януари / Февруари >>

Програма м. Декември 2010/ Януари 2011/ Февруари 2011 /населени места/ >>

2010

Октомври и Ноември 2010

Септември 2010 

Август 2010

Юли 2010

Юни 2010

Май 2010 

Март - Април 2010 

2009

Годишна културна програма на Община Несебър>>

Януари, Февруари и Март >>
Април >>

Май >>

Юни >>

Юли >>

Август >>

Септември >>

Октомври и Ноември >>

Декември >>
БЪРЗ ДОСТЪП: