Фестивали

IV МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „НЕСЕБЪРСКИ НАКИТ” 2017
2 - 4 юни 2017 г.


Организатори и домакини на Международния фолклорен фестивал „Несебърски накит” 2017 г. са Община Несебър и Народно Читалище „Яна Лъскова 1905” Несебър.

ХVІІI Международен детски фестивал “ Слънце - Радост - Красота ” Несебър 2017

Каним детските и юношеските творчески групи и колективи от България и чужбина да вземат участие в програмата на ХVІІI Международен детски фестивал „Слънце , радост, красота” - Несебър 2017. Фестивалът се провежда под патронажа на Кмета на град Несебър г-н Николай Димитров. В дните на фестивала история и съвременност своеобразно се съчетават. III Международен фестивал “ НЕСЕБЪР - ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА ” Несебър 2017 г.

III Международен фестивал „НЕСЕБЪР - ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА” - 2017 г. ще се проведе с участието на ансамбли, творчески колективи, хорове, формации, студия и изпълнители от България и други страни.VII МЕЖДУНАРОДЕН АРТ ФЕСТИВАЛ „СЪЗВЕЗДИЯ В НЕСЕБЪР” 2017


Фестивалът се провежда в град Несебър, като едно своеобразно съчетание на история и съвременност. 
В Международния фестивал „Съзвездия в Несебър” участват творчески колективи и изпълнители от България и други страни. Организатори на Международния фестивал са Община Несебър, Национален дворец на децата и Общински детски комплекс – Несебър, под патронажа на Кмета на Община Несебър – г-н Николай Димитров.

ПОП- РОК ФЕСТИВАЛ НЕСЕБЪР 2017 г.
От 25 до 27 август 2017 година в град Несебър за двадесети пореден път ще се проведе Поп-рок фестивал под патронажа на кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров. Фестивалът е част от културната програма на Община Несебър и има за цел да популяризира новата авторска песен, а чрез универсалния език на музиката да създаде онази неповторима атмосфера на творческа изява на младите хора, която да ги стимулира за активно участие в създаването на специфичен музикален продукт.  

Международен конкурс "Аз обичам Черно море"

Конкурсът е част от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море. Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и крайбрежието, важността им за икономиката на нашата страна, вредите от замърсяването на крайбрежната зона, причинена от човешката дейност и да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето.


Трети международен творчески фестивал «Несебър без граници - 2017»
Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в III-ти Международен фестивал за хора с увреждания «Несебър без граници». Във фестивалната програма могат да участват индивидуални изпълнители и колективи на хора с физически увреждания, които се занимават с творческа дейност във всичките й аспекти и проявления.
web site: www.nesebarfest.com