V МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „НЕСЕБЪРСКИ НАКИТ” 2018
1 – 3 юни 2018 г. 

Организатори и домакини на Международния фолклорен фестивал „Несебърски накит” 2018 г. са Община Несебър и Народно Читалище „Яна Лъскова 1905” Несебър.

XIX Международен детски фестивал “ Слънце – Радост – Красота ” Несебър 2018

Каним детските и юношеските творчески групи и колективи от България и чужбина да вземат участие в програмата на XIX Международен детски фестивал „Слънце , радост, красота” – Несебър 2018. Фестивалът се провежда под патронажа на Кмета на град Несебър г-н Николай Димитров. В дните на фестивала история и съвременност своеобразно се съчетават.

IV Международен фестивал “ НЕСЕБЪР – ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА ” Несебър 2018 г.

IV Международен фестивал „НЕСЕБЪР – ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА” – 2018 г. ще се проведе с участието на ансамбли, творчески колективи, хорове, формации, студия и изпълнители от България и други страни.

VIII МЕЖДУНАРОДЕН АРТ ФЕСТИВАЛ „СЪЗВЕЗДИЯ В НЕСЕБЪР” 2018

Фестивалът се провежда в град Несебър, като едно своеобразно съчетание на история и съвременност.
В Международния фестивал „Съзвездия в Несебър” участват творчески колективи и изпълнители от България и други страни. Организатори на Международния фестивал са Община Несебър, Национален дворец на децата и Общински детски комплекс – Несебър, под патронажа на Кмета на Община Несебър – г-н Николай Димитров.

ПОП- РОК ФЕСТИВАЛ НЕСЕБЪР 2018 г.
От 31 август до 2 септември 2018 година в град Несебър за двадесет и първи пореден път ще се проведе Поп-рок фестивал под патронажа на кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров. Фестивалът е част от културната програма на Община Несебър и има за цел да популяризира новата авторска песен, а чрез универсалния език на музиката да създаде онази неповторима атмосфера на творческа изява на младите хора, която да ги стимулира за активно участие в създаването на специфичен музикален продукт.

Международен конкурс „Аз обичам Черно море“

Конкурсът е част от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море. Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и крайбрежието, важността им за икономиката на нашата страна, вредите от замърсяването на крайбрежната зона, причинена от човешката дейност и да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето.

Четвърти международен творчески фестивал «Несебър без граници – 2018»
Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в IV-тия Международен фестивал за хора с увреждания «Несебър без граници». Във фестивалната програма могат да участват индивидуални изпълнители и колективи на хора с физически увреждания, които се занимават с творческа дейност във всичките й аспекти и проявления.
web site: www.nesebarfest.com