В СУ”ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ” – НЕСЕБЪР ИЗПРАТИХА АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2017

АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2017

Тържествено и трогателно, с много усмивки, закачки и позитивни емоции, абитуриентите от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” в Несебър се разделиха със своето училище и своите учители. Към тях зрелостниците отправиха топли думи на благодарност и признателност за всеотдайния им труд, за обичта, за споделените радости и тревоги.

Тодорка Желязкова, директор на училището, поздрави младите хора за тяхната зрелост и успеваемост. Пожела им да бъдат конкурентноспособни и жизнени, да посрещат достойно предизвикателствата на живота, да израстват още по-силни и все по-мъдри. В живота да бъдат отговорни и достойни хора, с топли сърца, толерантни и трудолюбиви.

За доброто настроение на стилната церемония помогнаха стихове и цветя за всеки преподавател и за класните ръководители Ева Зивилдиева и Весела Велкова, номинации за всеки абитуриент, тематичен скеч и песни. На финала на изпращането два бели гълъба полетяха в нeбето, а водещите обявиха, че вместо традиционните подаръци за училището са събрали парична сума, с която ще подпомогнат дете в нужда.

Видео: