Несебър за поредна година участва в престижното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново

Община Несебър за поредна година участва в престижното за България Международно туристическо изложение „Културен туризъм“, което се състоя преди дни във Велико Търново. В 15-то издание на борсата тази година са регистрирани малко над 175 участници, сред които 35 български общини.

Атрактивният щанд и богатата гама рекламни материали на най-голямата туристическа дестинация на нашето Черноморие – Несебър, отново привлякоха вниманието на посетителите. 2018 година е обявена за година на културното наследство и в този контекст декора на щанда на Община Несебър – старинна църква в града на ЮНЕСКО, приканваше гостите на изложението да се потопят в атмосферата на града-световно културно наследство. С усмивка и висок професионализъм, представители на морската община дадоха подробна информация на всеки един посетител, проявил интерес към новите инициативи в сферата на културата и туризма за предстоящия сезон 2018.

Сред гостите на изложението бяха Любен Кънчев – зам.министър на туризма, областният управител на Велико Търново проф. Любомира Попова, народният представител от Бургаска област Диана Саватева.

Програмата на престижния форум включваше туристическа борса, в рамките на която туристически компании, информационни центрове, общински структури и дипломатически мисии, акредитирани в нашата страна, представиха атрактивни оферти за познавателни почивки и различни възможности за посещения на културно-исторически забележителности, фестивали и културни събития.