Танцово студио „Звезди“ отпразнува своя 20 – ти рожден ден

Танцово студио „Звезди“ отпразнува своя 20 - ти рожден ден

20 години от своето съществуване отбеляза Танцово студио „Звезди“ към ОДК- Несебър с концерта „Това е моят живот“, на който гражданите и гостите на Несебър имаха удоволствието да присъстват в петъчната вечер.

В годините, през залите на студиото са преминали стотици деца – привлечени от магията на танца и стремежа към грация и финес. Там стъпка по стъпка, такт след такт те усвояват елегантната сила на движенията и ритъма.

Двадесет години по-късно настоящи и бивши „звезди“, под ръководството на Антон Стоянов, се събраха, за да възпламенят публиката с танците „Ти си върха“, „Пробуждане“, „Кукли“, „В ритъм“ и др.

Представлението предизвика вълна от възторг и чувства, пред очарованието на детското изкуството – устремено в бъдещето и заредено с позитивни послания към всички поколения.

По повод 20-ия юбилей на студиото кметът на Несебър Николай Димитров изпрати поздравителен адрес, който бе прочетен на финала на концерта. В адреса градоначалникът благодари на групата, че е част от културния живот на Несебър и им пожела много успешни творчески изяви.

В тази толкова празнична вечер „звездите“ получиха и почетна грамота от Община Несебър. Специален поздрав бе поднесен от техните приятелите от Танцово студио „Дъга“ към НЧ „Светлина-1934“ -Ахелой.