Волейболен турнир в памет на Иван Владков се състоя в Несебър

Волейболен турнир в памет на Иван Владков се състоя в Несебър

Шест отбора – момчета и момичета от пети до седми клас от СУ „Л. Каравелов“ – Несебър и ОбУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в Обзор участваха във волейболен турнир в памет на почетния ни гражданин Иван Владков.

Спортното събитие откри Георги Щерев – директор на Дирекция „Контролни дейности и информационна сигурност“, който в кратко слово пожела на участниците спортсменска игра и успех в двубоите. Гости бяха синът на Иван Владков – Едуард, Красимира Тодорова, директор на Дирекция „Здравеопазване, образование и хуманитарни дейности“, Яна Христова, началник-отдел „Образование“ и Марин Господинов – дългогодишен колега и приятел на патрона на турнира Иван Владков.

Младите спортисти се бориха с хъс и амбиция, като първите места при момчетата и момичетата взеха отборите на училището в Обзор, а вторите и третите места се разпределиха между тимовете на СУ „Л. Каравелов“- Несебър. В края на турнира наградите бяха връчи от директор на Дирекция „Здравеопазване, образование и хуманитарни дейности Красимира Тодорова.

Събитието, който се проведе за пореден четвърти път е посветено на паметта на нашия виден съгражданин Иван Владков. Неговото дело, като педагог, деятел в образованието и изявен самодеец е оставило трайни следи в паметта на няколко поколения наши съграждани. Личности като учителя Владков са ярък пример за отдаденост в полза на обществени каузи и интереси.