НЕСЕБЪР ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА MILAN ACADEMY JUNIOR CAMP

MILAN ACADEMY JUNIOR CAMP

НЕСЕБЪР ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА MILAN ACADEMY JUNIOR CAMP

Несебър ще бъде домакин на престижна детска футболна школа Milan Academy Junior Camp Bulgaria в дните от 6-ти до 11-ти август. Тренировките ще се провеждат в новата модерна база на ОФК „Несебър“. Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива на най-титулования отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

Записването за лагера може да се осъществи през следния сайт:http://www.milanacademyjuniorcamp.bg/register/

По време на школата всяко дете ще усети атмосферата и магията на един от най-успешните футболни клубове в света. Ще се почувства неразделна част от A.C. Milan под прякото ръководството на сертифицирани италиански треньори, дошли директно от академията на „Милан“, които ще бъдат подпомогнати и от свои български колеги – доказани професионалисти.  Децата ще имат възможност освен да създадат нови контакти и приятелства и да  изживеят една незабравима седмица.

Италианските специалисти, които ще водят тренировките по време на Кампа, ще изберат най-добрите деца, които като награда ще имат възможността да усетят на живо магията на „росонерите“ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, посетят Casa Milan, гледат на живо мач на стадион „Сан Сиро“ и дори лично да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на отбора.