ДЕЦАТА ОТ ГРУПА „МЕЧО ПУХ“ НА ДЕТСКА ГРАДИНА „КАЛИНА МАЛИНА“ ИЗНЕСОХА ПОЕТИЧНА ПРОГРАМА ПОСВЕТЕНА НА НЕСЕБЪР

Децата от група „Мечо Пух на детска градина „Калина Малина“ изнесоха концерт ,с който отбелязаха завършека на минипроекта „Моят любим роден град Несебър“. По този проект предучилищната група проведе инициативи свързани с опознаване на родното място: посещение на музей „Старинен Несебър“ и часове от учебната програма посветени на града.

Децата от „Мечо Пух“ водени от г-жа Богоева, г-жа Фендулова и муз. ръководител г-жа Вълчева представиха пред родители и гости музикално – поетична програма на тема: „Обичам те Несебър“. Преди тържеството родителите се запознаха с резултатите от проведената анкета на нема: „ Защо обичам Несебър“. В минипроекта участие взеха и родителите на групата съвместно,с които бе направена изложба от рисунки, апликации и мозайки на тема:„ Творим с мама и татко“

С много старание и ентусиазъм, децата танцуваха, пяха песни и рецитираха стихчета посветени на Несебър, морето и родното място.

В края на тържеството директорът на ДГ Л. Василева благодари на екипа от учители за професионализма и грижите за малчуганите. Oт името на кмета на Община Несебър, Николай Димитров поздравления и лакомства на децата поднесе г-н Златин Чаушев, началник отдел„Несебър-световно наследство“.