Зрелостниците на СУ “Любен Каравелов“ получиха своите дипломи

Днес на стилна церемония, състояла се в заседателната зала на СУ ”Любен Каравелов” кметът на Несебър Николай Димитров връчи дипломите за завършено средно образование на зрелостниците от Випуск 2019 с класни ръководители  г-жа Божилова и г-жа Симеонова. Градоначалникът пожела на всички да бъдат щастливи, здрави и отговорни, да продължат достойно по своя път, да следват своите планове и мечти, да бъдат себе си, да не спират да се учат и да се образоват и да бъдат достойни граждани на Несебър и България. В своето обръщение към присъстващите зам.директорът на училището г-жа Велкова изрази задоволство от факта, че всички допуснати до държавните зрелостни изпити са се дипломирали успешно. Тя пожела на випускниците успешна реализация в живота, смелост, здраве и дръзновение.

Тази година зрелостниците на несебърското училище са се явявали на държавни изпити по български език и литература, английски език, руски език, история и цивилизация, география и икономика и биология и здравно образование.

От завършващите общо 35 ученици през тази учебна година 32-ма са на дневна форма на обучение, 1 завършва в самостоятелна форма и 2-ма на   индивидуална.

С отличен успех – 5.85 приключва средното си образование Габриела Николаева Колева. Семра Орхан Хасан завършва с успех с 5.68, а Антон Стоянов Атанасов – 5.53.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2019 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър ще да продължат образованието си в български и чуждестранни  висши учебни заведения.