КМЕТЪТ НА НЕСЕБЪР ВРЪЧИ ДИПЛОМИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ

Днес в двора на СУ ”Любен Каравелов”, пред паметника на патрона на училището, кметът на Несебър Николай Димитров връчи дипломите за завършено средно образование на зрелостниците от Випуск 2020 с класни ръководители г-жа Ваня Митева и г-жа Божанка Тошева. Церемонията  започна с посрещане на училищното знаме и продължи с приветствени думи и пожелания от кмета Димитров и директора на училището Тодорка Желязкова.

В краткото си слово г-н Димитров подчерта, че учението не завършва с последния училищен звънец, а продължава цял живот и пожела на випускниците да преследват своите мечти, да бъдат щастливи и успешни, да продължат достойно по своя път и да бъдат горди граждани на Несебър и България.

В своето обръщение към присъстващите директорът на училището г-жа Желязкова пожела на завършващите преди всичко здраве, много сбъднати мечти, смелост, дръзновение и успешна реализация.

От завършващите общо 48 ученици през тази учебна година 47-ма са на дневна форма на обучение, а 1 завършва в самостоятелна форма.

С отличен успех приключиха средното си образование 7 ученици, като най-високата диплома е на Георги Карагьозов – отличен 5.80

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2020 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър предпочитат да продължат образованието си в български висши учебни заведения.