КЛУБЪТ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „НЕСЕБЪР“ ПРЕДСТАВИ СВОЯ ГОДИШЕН КОНЦЕРТ

Клубът по спортни танци „Несебър“ представи своя пореден XI-ти годишен концерт на сцената на амфитеатъра в Стария Несебър.

Присъстващата многобройна публика се наслади  на чудна феерия от грация и елегантност в изпълненията на танцовите звезди на несебърския клуб. Горящи в пламъка на музиката и ритъма, те плениха и вдъхновиха присъстващите.

В концерта участие взеха състезатели от 6 до 21 години.

Публиката бе очарована от бляскавото представление на танцьорите на клуба, които представиха стила на латиното и стандартните танци под формата на шоу програма, богата на театрални поставки.

Историята на клуба започва с изключителната подкрепа и съдействие на Община Несебър. През месец август 2009 година многократните финалисти на републикански, държавни и международни турнири, състезателите по спортни танци с най-висок международен клас, Никола Абрашев и Деница Кузлова, създават Клуб по спортни танци „Несебър“, който за много кратко време се утвърждава като един от водещите в класациите на републиканските турнири.

След 11 години неуморна работа, през школата са преминали обучение над 500 деца и младежи, а колекцията от купи и медали се увеличава след всяка тяхна поява на дансинга.

Още от самото начало възпитаници на Клуба по спортни танци „Несебър“ участват активно както във всички важни събития от спортния и културен живот на града, така също и в популярни телевизионни предавания.