КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ ”НЕСЕБЪР“ С ШЕСТ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ОТ ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО В СОФИЯ

Спортистите от КСТ „Несебър“ отново са на върха. Със златни медали от Държавното първенство по спортни танци, проведено в София, се завърнаха двойките: Огнян Костов и София Борисова при Деца мини-La; Никита Евтеев и Алфия Галиулина в клас 11Е; Хари Емилов и Теодора Стоицова в клас 13 Е; Димитър Камбуров и Алана Садабаева в клас 13 Д; Христо Иванов и Радина Бакърджиева при Младежите St; Боян Кърлиев и Кристияна Щерионова в клас М-La. Състезанието се проведе в зала Универсиада, където състезателите на Несебър за пореден път демонстрираха, че са сред най-добрите в България.

Бронзови медали след оспорвана битка завоюваха Никита Евтеев и Алфия Галиуллина при Деца до11години-La и Боян Кърлиев и Кристияна Щерионова при Младежите до 21 години.

Призови места в челната шестица намериха  двойките на КСТ „Несебър“: Ибрагим Ндяи и Пресияна Янулова при Деца 1-La; Никола Манчев и Марина Канариева в клас 15 С и Боян Кърлиев и Кристияна Щерионова при Младежите над 19 години.

Това е  безспорен успех за треньора Никола Абрашев  и за състезателите на Клуба по спортни танци, които демонстрираха професионализъм и красота в един от най-атрактивните спортове.

Състезанието се проведе без публика, при изключителни мерки за сигурност, съобразени  със заповедта на Министъра на здравеопазването. В залата  присъстваха само представителите на клубовете и участниците, които се състезаваха в момента.

Нека им пожелаем успех и да ни радват с нови победи!