Възпитаничка на ОДК-Несебър с поредна награда

Възпитаничката на ОДК-Несебър Веселина Ганчева е отличена с поощрителна награда на II-ия Национален конкурс за рисунка „АКВАРЕЛИ опус 37“. Това е поредното й отличие за тази година. Малко по-рано през есента тя е сред наградените  в Международния конкурс „Аз обичам Черно море“, организиран от ОДК – Несебър, Община Несебър, РУО – Бургас и Националния дворец на децата.  В категория „Изобразително изкуство“ в групата от V-ти до VII-ми клас осмокласничката е сред отличените с първа награда.

През тази година Веселина Ганчева печели и първо място в своята възрастова група на ΙΙ-ия Национален конкурс за детска рисунка „Вяра и упование“ , организиран от ОУ „Тома Кърджиев“ – Русе с подкрепата на русенската Митрополия в лицето на Негово Високопреосвещенство Русенския митрополит Наум, РУО – Русе и регионалната библиотека „Любен Каравелов“.

Възпитаничка на ОДК-Несебър е сред децата, взели участие в  изложба, посветена на празника на града  – 15 август.  В експозицията бяха подредени картини на даровити възпитаници на ателието по изобразително изкуство към Общински детски комплекс –Несебър с ръководител Михаела Георгиева – директор на комплекса, художник, сценограф и преподавател по изобразително изкуство с дългогодишен професионален опит.