ОБЩИНА НЕСЕБЪР ОТНОВО ЩЕ Е ЧАСТ ОТ КОЛЕДНАТА КАМПАНИЯ „ОПЕРАЦИЯ: ПЛЮШЕНО МЕЧЕ“

За шеста поредна година Община Несебър, чрез Център за обществена подкрепа-Несебър, отново е част от мащабната коледна акция „Операция: Плюшено мече“. Тя е посветена на сбъдването на мечти за коледни подаръци на деца и младежи в неравностойно положение.

Тази Коледа 29 деца и младежи на възраст от 0 г. до 17 г. ще участват в кампанията „Операция: „Плюшено мече“ и ще имат възможност да получат своя мечтан коледен подарък.

Кампанията стартира през този месец и се осъществява в интернет на страницата „Операция: Плюшено мече“. В списъците, вместо истинските имена на децата и младежите, са използвани псевдоними, с цел закрила на тяхната идентичност, но е посочена реалната им възраст. Сред желанията на децата има както играчки, дрехи и обувки, така и музикални инструменти. Подаряват се нови подаръци, прилежно опаковани като коледни дарове.

На интернет страницата “Операция: Плюшено мече” е описан начинът, по който всеки може да се включи в осигуряването на коледни изненади за децата.

Подаръците се изпращат или се носят лично в Центъра за обществена подкрепа-Несебър.

„Операция: Плюшено Мече” има дългогодишна история и е организацията, която ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение.