ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ АПЕЛИРА ЖИВУЩИТЕ НА УЛ. „ОТЕЦ ПАИСИЙ“ ЗА ОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ

 

Общинска администрация апелира към гражданите, живеещи на ул. „Отец Паисий“ и към тези, извършващи лична и търговска дейност и паркиращи автомобилите си по нея, да се съобразяват със статута й на част от пешеходната зона на Несебър и да не злоупотребяват с времето за престой на МПС.

Припомняме, че улицата бе частично затворена в опредени части от денонощието именно със съгласието на гражданите и в нейния ремонт и облагородяване бяха вложени немалко средства от общинския бюджет. В следствие на това тя се превърна в любимо място за разходки на възрастните и игри на децата – както местни, така и туристи.

Общината продължава да се грижи за района по всички правила, за да запази чистия му и поддържан вид. За съжаление, поради постоянното паркиране на пътни превозни средства за продължително време започнаха да се появяват петна от автомобилно масло и др. течности, които не се поддават на премахване и компрометират облика на „Отец Паисий“.

Отново се обръщаме настоятелно към гражданите за разбиране и дисциплина, за да запазим това, което е изградено с нашите общи средства и усилия.