КЛУБЪТ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „НЕСЕБЪР“ ВПЕЧАТЛИ ПУБЛИКАТА С ТАНЦОВИЯ МЮЗИКЪЛ „С КАРМЕН В СЪРЦАТА“

Клубът по спортни танци „Несебър“ представи снощи впечатляващия танцов мюзикъл „С Кармен в сърцата“ на сцената на амфитеатъра в Стария Несебър. Проявата представляваше съвременен „прочит“ на класическата творба, като умело плеплиташе старото и новото – епохата на Романтизма със съвремието.

Присъстващата многобройна публика се наслади  на чудна феерия от грация и елегантност в изпълненията на танцовите звезди на несебърския клуб. Горящи в пламъка на музиката и ритъма, те плениха и вдъхновиха присъстващите, като с изразрните средства на своето изкуство ги потопиха в света на любовта с неговата необятност и силни емоции.

В концерта на КТС „Несебър“ взеха участие 60 състезатели на възраст от 4 до  21 години, които изпълниха 40 танца, подчинени на общата идея на впечатляващия спектакъл.

Проявата бе в чест на предстоящия празник на Несебър – 15 август.

Клубът по спортни танци „Несебър“   участва активно във всички важни събития от спортния и културен живот на града, а в творческата му биография се трупат купи и медали след след всяка тяхна поява на дансинга.

Община Несебър оказва изключителна подкрепа и съдействие за развитие на клуба, през чиято 12-годишна история са преминали обучение над 500 деца и младежи.