КОЛЕДНА ФОТО ИНИЦИАТИВА: ДЕТЕ ДО ЕЛХАТА

Скъпи жители на Община Несебър,
Наближават най-топлите и семейни празници! Както знаете, всяка година по това време прожектираме тематични клипове на видео стената, намираща се на пл. “Жулиета Шишманова”. Тази година обаче с радост давамe старт на една напълно нова инициатива.
Коледа определено е най-чакана и вълнуваща за малчуганите! Тогава те най-после ще получат така желаните подаръци в отговор на своите писма. За някои пък това ще бъде едва първи досег с коледното дърво и магията на празника. Точно затова досегашните кратки филмчета ще бъдат заменени от снимки до елхата и видео пожелания на децата на Община Несебър.
Вярвамe, че усмивките, ентусиазмът и искрената им радост са онова, което е най-стоплящо по време на тези дни и нито една украса не е толкова ярка, колкото чистата и светла енергия на най-голямото ни богатство – нашите деца!
Как да участвате?

Изпратете:
1. снимка на детето/децата си до елхата/празничната украса или 2. кратък видео клип до 1 минута с послание, отправено от детето/децата си (пожелание, стихче, песничка)

на: decatananesebar@nessebarinfo.com

Всички снимки и видеа ще бъдат прожектирани на ротационен принцип на пл. “Жулиета Шишманова” от 10 декември. Ще се обновяват на всеки 2 до 3 дни с новоизпратени материали. Също така ще бъдат качени на сайта на Община Несебър и фейсбук страницата Николай Димитров – кмет на Община Несебър.

Период на инициативата: 02.12.2021 г. – 23.12.2021 г.

Очакваме с нетърпение вашите писма!