ВЕСЕЛИН МАРИНОВ БЕ ОТЛИЧЕН С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

Популярният и много обичан от българската публика певец Веселин Маринов получи почетен плакет от Община Несебър. Отличието бе връчено по време на традиционния летен концерт на изпълнителя в града на ЮНЕСКО по повод 40-тата годишнина от началото на професионалната кариера на Веселин Маринов.

Почетният плакет бе придружен от поздравителен адрес към певеца от името на кмета на община Несебър Николай Димитров в който се казваше:

“За нас жителите на хилядолетния Несебър, Вашите концерти, които всички ние нетърпеливо очакваме, са ярък щрих в лятната ни празнична програма. Благодаря Ви за силата, ентусиазма и последователността, с които разпространявате българската музикална култура вече 40 години. Благодаря Ви, че чрез своето творческо присъствие спомагате за популяризацията на най- красивия град- Несебър.”

И тази година Веско Маринов- един от доайените на българската естрада, не изневери на характерния си стил да създава силен контакт с публиката и да вдъхновява фенове си с прекрасен глас и запомнящо се сценично присъствие.

Веселин Маринов е един от изпълнителите, които ежегодно гастролират на несебърска сцена. Неговите концерти привличат многобройна публика от почитатели на българската естрада. Изпълненията, в които певецът влага сърце, душа и енергия се отличават с одухотвореност и силен емоционален заряд, на които се дължат забележителното творческо дълголетие на изпълнителя и нестихващата любов на българската публика.