НОВИ ПЕВЧЕСКИ УСПЕХИ ЗА ТАЛАНТЛИВАТА ПАОЛА ЙОРДАНОВА ОТ НЕСЕБЪР

Талантът от Несебър Паола Йорданова спечели четири първи места на провелия се във Варна II Международен музикален конкурс „Бъди звезда“. Малката певица участва в две направления – фолклор и вокал. Във втората номинация Паола  се представи в три направления: песен на роден език, поп и музика от филми и мюзикъли. Певческите способности на участниците оценява жури в състав Етиен Леви, Елица Тодорова и Мими Иванова. Най-вълнуващо за Паола бе да изпее песента „Вода“ и то пред Елица Тодорова, прочула се именно с  етно-дръм  изпълнението на същата мелодия на „Евровизия“ през 2007 г. Представянето на малката певица бе оценено високо. Елица Тодорова поздрави даровитото дете и на пресконференцията сподели, че се гордее с Паола и нейния талант, и й пожела да продължава да прославя България по света.

На провелия се в к.к „Слънчев бряг“ Международен конкурс „Karnolsky Summer Camp”, Паола завоюва нови два златни медали – първо място в направление Фолклор  и първо място в направление Поп вокал.

Паола бе поканена да участва в концертите на второто издание на фестивала  Teen Boom Fest в Бургас.  Форумът се отличава с богата музикално-артистична програма, игри и предизвикателства, а цел му е не е само да забавлява, а и да отправя своите послания към младите хора, които са заобиколени от различни опасности.

Зад поредните отличия и успешни участия на различни форуми на Паола стои неуморния труд на двете музикални педагожки Мариета Секлемова – поп вокал и Гергина Нейчева – фолклор.