ОДК НЕСЕБЪР СТАРТИРА НОВАТА УЧЕБНА 2022-2023 ГОДИНА С ТЪРЖЕСТВЕН КОНЦЕРТ

Общински детски комплекс-Несебър Ви кани на тържествено откриване на новата учебна 2022-2023 година на 1 октомври 2022 от 11:00 часа на площад “Жулиета Шишманова”. Началото на учебния сезон ще бъде отбелязано с концерт на възпитаниците на комплекса и весели игри.

Класовете на ОДК са отворени за извънучилищните дейности за деца, желаещи да се обучават в различни творчески и занимателни и др. дисциплини. Възпитаниците на комплекса ще влязат в светлите зали, в които, ръка за ръка със своите учители, ще откриват нови светове в изкуството и науката.

Михаела Георгиева – директор на ОДК, отново ще води групата за изобразително и приложно изкуство „Сръчко“.

Димитър Йорданов е ръководител на вокалните класове към ОДК.

Класически балет и танци децата ще изучават с Анна- Мария Трифонова, а преподавателката по история към СУ „Любен Каравелов“-Несебър Ваня Митева ще води курсовете по краезнание.

Тайните в света на модерните технологии в часовете по „Компютърни игри и интернет“  и „Приложна графика“ на децата ще разкрива Катерина Стоянова. Тя ще преподава и на класа „Млад склуптор“.

Виолета Апостолова ще води клуб „Знам и мога“ и ще открива на децата техниките в  приложните изкуства.

Десислава Сливовска ще преподава  английски език, Неделина Захариева – солфеж, а  Таньо Чиликов ще води  децата от касовете по пиано.

Общинският детски комплекс кани всички, които имат желание да се учат и творят, да се включат в обявените курсове.