Отлично представяне на ученици от СУ „Любен Каравелов“ -Несебър

14 златни, 27 сребърни медала и 74 финалисти в състезания, организирани от Сдружението на българските начални учители (СБНУ)
В първите дни на новата учебна година станаха известни резултатите от организираните през предходната от СБНУ състезания.
Учениците от начален етап на обучение в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър се включиха масово и с желание, подготвени от  своите преподаватели. Те провериха своите знания в следните направления: „Аз и знанието“, „Аз рисувам“, „Аз, природата и светът“, Аз и числата“ и „Аз общувам с Европа“. Поради извънредната епидемична обстановка не можа да се проведе състезанието „Аз и буквите“, както и финалното състезание.
С решение на организаторите получилите един резултат от максималните 50 т. бяха отличени с грамота, с два резултата от 50 т. – с грамота и сребърен медал, а с три и повече резултати от 50 т. – с грамота и златен медал.

Децата от Несебър показаха впечатляващи резултати и много добро овладяване на знанията в основните научни дисциплини от началното обучение. 74 са финалистите, получили грамоти, 27 се окичиха със сребърни медали и 14 със златни.

Директорът на СУ „Любен Каравелов“ – Несебър Ирина Велкова поздрави призьорите, техните учители и родители за отличните резултати и пожела успешно представяне на състезанията и през настоящата учебна година.