УЧЕНИЦИ ОТ СУ „ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ СА СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯ В ДИСЦИПЛИНИТЕ ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА

Семен Станев, ученик от 12“ а“ клас в СУ „Любен Каравелов“, с ръководител Ваня Митева, е водач сред класиралите се за Националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации в цялата страна дванадесетокласници. Резултатът му е 77 точки.

През миналата учебна година Семен беше на първо мястото сред всички единадесетокласници в областта.

Възпитаникът на СУ „Любен Каравелов” Деян Емил Атанасов от 6 „б“ клас се класира на второ място със 72,5 точки на областния кръг на олимпиадата по История и цивилизации. Преподавател на Деян по предмета е Марияна Димова.

Илина Пикова, ученичката от 12 „а“ клас на СУ „Любен Каравелов“, с ръководител д-р Недялка Попова, отново се представи брилянтно на областния кръг на Олимпиадата по география и икономика. За втора поредна година Илина се класира за националния кръг. На него ученичката ще представи Бургаска област във възрастовата група 11 – 12 клас в оспорваната конкуренция на 25 класирани ученици от различни области на България.

Децата на Несебър продължават победния си поход в олимпиадите и националните състезания, за да защитят честта и престижа на своето училище!