ПАРКИРАНЕТО В НЕСЕБЪР ЗА ВЕЛИКДЕН И ПЪРВИТЕ МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ ЩЕ БЪДЕ БЕЗПЛАТНО

И тази година за Великден  паркирането на обособените за това общински зони в Несебър ще бъде безплатно.

Паркингите ще предоставят  свободно ползване, така, че всеки желаещ да посети църквата или града за Великден и  през предстоящите в началото на месец май празници  няма да заплаща  услугата „паркиране“.

Автомобилите могат да бъдат оставяни за безплатен престой на „Северен голям паркинг“, „Морска гара“,  „Яхтено пристанище“, „Малък северен“ „Мелницата“ и „Паркинг на училището“.

Ограничителните бариери на входа и изхода на  Стария Несебър  са вече поставени.  Община Несебър призовава гражданите, живеещи на полуострова, да изведат автомобилите си и да ги оставят на предназначените за паркиране места, за да се избегнат претоварването и задръстванията на улиците с моторни превозни средства. Тези от притежателите на МПС, които все още не са активирали магнитните си стикери за достъп,  могат да го направят всеки работен ден в офиса по обслужване на Дейностите  по организация на паркирането, репатриране и пропускателен режим на ул.“Струма“ 6.

Както всяка година, за Великден се очакват много  чуждестранни  и български гости. Нека посрещнем   туристите с добра организация   и да им предоставим възможността  да разгледат нашия град в спокойна   атмосфера.