СТАРТИРА ФОТОИНИЦИАТИВАТА: “ТОВА Е НЕСЕБЪР“

15 август е най-дългоочакваният в културния календар на общината ден. От години празникът на Несебър е наситен с емоционални прояви, които привличат хиляди туристи както  от страната, така и от различни краища на света, дошли да изпитат неповторими изживявания и да намерят свои брегове и кътчета, към които да се завръщат. Несебър е град с магнетичен чар  – многолик, цветен, жизнерадостен, древен и млад, град, който вълнува, очарова и пленява всеки ден.

 

По повод предстоящия 15 август стартираме инициатива, чрез която отправя предизвикателство към всички наши гости.

Покажете ни Несебър през вашите очи! Споделете своите емоции и изживявания, преплетени в атмосферата на древния град! Споделете това, което според Вас най-добре определя Несебър – неговата  природа, културно-историческо наследство, символите, църквите, архитектурата или симбиоза от всичко това.  Нека  сме съпричастни с впечатленията, мигове на радост и щастливи спомени, родени  под небето на най-красивия български град.

 

Нека видим Несебър, така, както вие сте го преживели!

Уважаеми гости на Несебър,

Покажете ни Вашият фотопоглед по темата. Изпратете ни Ваша снимка, която носи посланието “Това е Несебър“. Можете да участвате като изпратите фотография на имейл: tovaenesebar@nessebarinfo.com. Всички снимки по темата ще бъдат публикувани във фейсбук страницата Николай Димитров – кмет на Община Несебър.

Очакваме с нетърпение Вашите снимки за инициативата “Това е Несебър“!